Matti Oivanen Helsinki Volleyn valmentajaksi

23.6.2022

Helsinki Volleyllä on takanaan yksi mestaruusliigakausi ja useita kausia 1-sarjassa. Haluammekin nyt kiittää vuosien varrella kanssamme kulkeneita tukijoita, valmentajia, taustatyöntekijöitä ja talkoolaisia kaikesta tuestanne ja työstänne meidän eteemme!

Tuleva kausi 2022–2023 onkin sitten uusi ja erilainen. Pelaamme ensi kaudella 2-sarjaa uudella ja tavoitteellisesti harjoittelevalla Naarasleijonat NALE ry:n edustusjoukkueella, jonka nimenä säilyy Helsinki Volley. Joukkueen valmentajana toimii Matti Oivanen. Oivasella on vahva ja vakuuttava pelaajakokemus lajin parista. Hän pelasi lentopalloa ammattilaisena Suomessa, Ranskassa, Italiassa, Venäjällä ja Puolassa. Suomen miesten lentopallomaajoukkueessa Oivanen pelasi 242 A-maaottelua ja edusti Suomea sekä MM-kisoissa että EM-kisoissa.

Rakennamme valmennukseen kattavaa valmennustiimiä. Jos olet kiinnostunut pelaamisesta, valmentamisesta tai taustatehtävistä, ole yhteydessä Juulia Lehtoseen juulia_lehtonen(a)hotmail.com tai Jaana Ylitaloon 0407174159 tai yjaana(a)gmail.com.