Otteluennakko: Helsinki Volley tiukassa paikassa - liigakarsintasarja katkolla Rantaperkiön Iskulle

16.4.2022

Helsinki Volley saa maanantaina 18.4.2022 klo 13:00 vieraakseen Töölön kisahalliin Lentopalloliiton naisten 1-sarjan mestarin, Rantaperkiön Iskun Tampereelta.

Mestaruusliigan karsintojen ottelusarja ratkeaa kolmella voitolla. Rantaperkiön Isku johtaa ottelusarjaa kahdella voitolla, joten liigapaikan säilyttämiseksi Helsinki Volleyn on maanantaina voitettava, jotta karsintasarja vielä jatkuisi. Tähänastiset ottelut ovat päättyneet Rantaperkiön Iskulle: lauantaina 9.4. Helsingissä 1-3 ja perjantaina 15.4. Tampereella 3-0. Peleissä Rantaperkiön Isku on esiintynyt tasaisena. Sen vastaanotto- ja puolustuspeli ovat tehneet pelinrakentamisen vaivattoman näköiseksi, vaikka passariosastolla onkin ollut vajausta. Helsinki Volleyllä puolestaan on ollut hermostuneisuutta syöttö-vastaanottopelissään sekä vajetta hyökkäystehoissaan.

Helsinki Volleyn päävalmentaja Ismo Tuominen kommentoi maanantain ottelua seuraavasti: ”Tilanne on suoraan sanotusti sellainen, että meidät on ajettu nurkkaan. On vielä löydyttävä luottoa omaan pelaamiseen. Edelleen kolmella voitolla ollaan kuivilla.

Helsinki Volleystä pitkäperjantain ottelun parhaan palkittu passari Elina Lind totesi tuoreeltaan heti pelin jälkeen: ”Kyllä me vielä se voitontahto tästä kaivetaan, mennään reenisalille ja puhutaan vielä läpi asiat ja mennään täysillä.

Naisten Lentopallon Mestaruusliigan liigakarsintaottelu Helsinki Volley – Rantaperkiön Isku ma 18.4.2022 klo 13:00 Töölön kisahallissa. Tervetuloa Helsinki Volleyn kotiotteluun! Liput ennakkoon osoitteesta lippu.fi. Lippuhinnat ovelta ostettuina: Peruslippu 10 euroa, eläkeläiset ja opiskelijat 8 euroa, lapset alle 16 v. maksutta.