Otteluennakko: WoVo Rovaniemeltä Helsinki Volleyn vieraaksi

16.12.2021

Lauantaina 18.12.2021 klo 16:30 Töölön kisahallissa nähdään jännittävä kohtaaminen, kun yhä ensimmäistä Lentopallon Mestaruusliigan voittoaan metsästävä Helsinki Volley saa vieraakseen Woman Volleyn Rovaniemeltä.

WoVo on sarjataulukossa vain yhtä sijaa korkeammalla kuin Helsinki Volley. Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet kerran, jolloin kotijoukkue voitti Rovaniemellä luvuin 3-0 (25-17, 25-22, 25-18).

WoVo on voittanut viisi peliä, ottanut kahdesta pelistä 3-2 tappiolla kaksi pistettä ja hävinnyt yhdeksän peliä. Vierasjoukkueen kentällä kovia pisteiden tekijöitä ovat olleet etenkin joukkueen hakkuri Saana Lindgren ja kapteeni, yleispelaaja Riikkaliisa Kärkkäinen.

Helsinki Volley on tähän mennessä pelaamistaan otteluista kerännyt yhteensä neljä erävoittoa, viimeisimmän edellisestä pelistään Oriveden Ponnistusta vastaan keskiviikkona 15.12.2021. Kotijoukkue Helsinki Volleyn päävalmentaja Ismo Tuominen kommentoi tulevaa ottelua: ”Koitetaan lauantaina pelata eilisen yhden hyvän erän lisäksi kaksi tai kolme hyvää erää. Vaikka tässä miten paljon murehtisi sitä yhtä ”lunta tupaan” -tyyppistä erää, niin tuomari se vaan viheltää taas lauantaina ottelun käyntiin ja on oltava valmis pelaamaan.”

Naisten Lentopallon Mestaruusliigan ottelu Helsinki Volley – WoVo pelataan lauantaina 18.12.2021 klo 16:30 Töölön kisahallissa. Yleisölle huomioksi, että tapahtuma on yleisötilaisuus, jonka sisäänpääsyn edellytyksenä on koronapassi.

Tervetuloa Helsinki Volleyn kotiotteluun! Liput ovelta ja ennakkoon myös osoitteesta lippu.fi.