Otteluennakko: Helsinki Volley ja JymyVolley kohtaavat toistamiseen viikon sisällä

14.11.2021 klo 19:00

Helsinki Volley haastaa Töölön kisahallissa tiistaina 16.11.2021 klo 19:00 JymyVolleyn Nurmosta jo toisen kerran viikon sisällä. Kotijoukkueen rivit ovat viikon aikana vahvistuneet uudella päävalmentajalla. Helsinki Volleyn päävalmentajana on 12.11.2021 lukien toiminut Ismo Tuominen.

Edellisen kohtaamisen tiistaina 10.11.2021 voitti JymyVolley. Ottelussa nähtiin kuitenkin reipas ja taistelutahtoinen kotijoukkue, kun Helsinki Volley voitti ottelussa yhden erän. Toinenkin erävoitto näytti mahdolliselta, kun Helsinki Volley haastoi neljännessä erässä JymyVolleytä hyvällä vastaanotolla, painavilla syötöillä ja onnistuneilla hyökkäyksillä.

Ottelun jälkeisessä haastattelussa JymyVolleyn päävalmentaja Kari Raatikainen antoi Helsinki Volleylle tunnustusta. Hänen mukaansa vierasjoukkue joutui ottelun viimeisessä erässä tekemään töitä jokaisen pinnan eteen. ”Ei auta lähteä aliarvioimaan missään nimessä,” luonnehti Raatikainen valmistautumista tiistain otteluun.

Helsinki Volleyn päävalmentaja Ismo Tuominen: ”Kiva päästä liigapeliin kahden kauden tauon jälkeen. Vastustajan päävalmentajakin on tuttu, Raatikaista vastaan olen valmentanut viimeksi toistakymmentä vuotta sitten. Aina kun päävalmentaja joukkueessa vaihtuu, niin jotain asioita pelissä muuttuu. Toivottavasti ei kuitenkaan liikaa kerralla. Tavoitteeni on, että pelaajat löytäisivät vähän rohkeutta ja itseluottamusta pelaamiseen. Lisäksi sanon samaa kuin aiemminkin, eli askel kerrallaan.”

Naisten Lentopallon Mestaruusliigan ottelu Helsinki Volley – JymyVolley 16.11.2021 klo 19:00 Töölön kisahallissa. Tervetuloa Helsinki Volleyn kotiotteluun! Liput ovelta ja ennakkoon myös osoitteesta lippu.fi.