Ismo Tuominen Helsinki Volleyn päävalmentajaksi

12.11.2021 klo 12:00

Ismo Tuominen, Helsinki Vollen päävalmentaja 12.11.2021 lukien (Kuva: Thousandlake Films, Jörgen Korkman)
Ismo Tuominen, Helsinki Vollen päävalmentaja 12.11.2021 lukien (Kuva: Thousandlake Films, Jörgen Korkman)

Naisten Lentopallon Mestaruusliigassa pelaava Helsinki Volley ja päävalmentaja Ismo "Iska" Tuominen ovat sopineet loppukauden mittaisesta päävalmentajasopimuksesta.

Tuomisen viimeisin näyttö valmennusurallaan on Helsinki Volleyn nostaminen 1-sarjasta Mestaruusliigaan kaudella 2020-2021. Tuomisen valmennusuran meriitteihin lukeutuvat myös vuoden 2007 Suomen mestaruus Santasportin päävalmentajana sekä kokemus Suomen miesten lentopallomaajoukkueen apuvalmentajana Mauro Berruton aisaparina vuonna 2005. Lisäksi Tuomisella on kunnioitettava oma pelaajakokemus Salon Viestistä. Hän pelasi urallaan 147 pääsarjaottelua.

Joukkueen apuvalmentajina jatkavat Antti Lehtineva ja Victor Stanulevich.

Helsinki Volleyn päävalmentaja Ismo Tuominen: ”Pienen tauon jälkeen on mukava lähteä valmennukseen. Aivan ensimmäisenä pitää tutustua pelaajiin, sillä entuudestaan tuttuja pelaajia on ainoastaan neljä. Viime pelissä joukkue oli vähän jo rentoutuneemman oloinen. Rentoutta peliin pitää saada lisää ja askel kerrallaan. Pelaaminen lähtee syöttö-vastaanottopelistä. Katsotaan alussa, mitä sille voidaan tehdä.”

Helsinki Volleyn joukkueenjohtaja Jaana Ylitalo: ”Kävimme Iskan kanssa hyvän keskustelun joukkueen tämänhetkisestä tilasta ja tavoitteista. Ilokseni voin todeta, että Helsinki Volleyn päävalmentajan paikka kiinnosti useita. Päädyimme kuitenkin tuttuun valmentajaan, jolloin työ pääsee alkamaan välittömästi.”