Otteluennakko: JymyVolley tuplavieraaksi Helsinkiin

8.11.2021

Helsinki Volleyn ottelut jatkuvat Töölön kisahallissa keskiviikkona 10.11.2021 klo 19:00. Vastustajaksi tulee JymyVolley Nurmosta. Joukkueet eivät ole kohdanneet aikaisemmin.

Helsinki Volleyllä on takanaan kymmenen ottelua Lentopallon Mestaruusliigassa ilman otteluvoittoja. Viimeisimmän ottelunsa Pölkky Kuusamoa vastaan helsinkiläiset pelasivat ilman päävalmentaja Dirk Sauermannia. Helsinki Volley tiedotti perjantaina 5.11.2021, että joukkueen ja päävalmentajan tiet ovat eronneet, joten JymyVolley kohdataan joukkueessa apuvalmentajana toimivan Antti Lehtinevan johdolla.

JymyVolley on Mestaruusliigassa yhdeksännellä sijalla ja sillä on takanaan kahdeksan ottelua, joista kolme voittoa. Voitot nurmolaiset ovat ottaneet Oriveden Ponnistuksesta ja Puijo Wolleystä. JymyVolley on saapumassa Helsinkiin voitonjanoisena. Joukkue mainostaa nettisivuillaan, että sillä varsin hyvät lähtökohdat pisteputkeen, kun vastaan tulee sarjataulukossa alempana oleva joukkue.

Kotijoukkue Helsinki Volleyn valmentaja Antti Lehtineva toteaa JymyVolleyn uhoon seuraavasti: ”Alkukauden tiiviiseen pelitahtiin nähden olemme nyt saaneet pelata muutaman viikon hieman harvemmalla ottelutahdilla. Hetken hengähdystauot peleistä ovat tarkoittaneet sitä, että olemme pystyneet keskittymään treenaamiseen. JymyVolleytä vastaan lähdemme taistelemaan jokaisesta pisteestä ja pitämään pelin tasoa hyvänä koko ottelun ajan.”

Myös seuraava Helsinki Volleyn kotiottelu on JymyVolleytä vastaan. Se palataan tiistaina 16.11.2021 klo 19:00 Töölön kisahallissa.

Naisten Lentopallon Mestaruusliigan ottelu Helsinki Volley – JymyVolley 10.11.2021 klo 19:00 Töölön kisahallissa. Tervetuloa Helsinki Volleyn kotiotteluun! Liput ovelta ja ennakkoon myös osoitteesta lippu.fi.