Otteluraportti: OrPolle pisteet Helsingistä

23.10.2021

Helsinki Volley sai lauantaina vieraakseen Oriveden Ponnistuksen. Vierasjoukkue oli emännilleen tyly ja vei pisteet mukanaan Pirkanmaalle. Ottelun tulos 0-3 (14-25, 22-25, 19-25).

OrPo otti heti ensimmäisen erän alkuun Annukka Paloniemen syöttövuorolla 0-7 johdon. Kotijoukkueen kannalta shokeeraava alku rentoutti Oriveden pelaamista. Ensimmäisessä erässä etenkin OrPon yleispelaaja Ariana Pirv hyökkäsi helsinkiläisten kenttään tehokkaasti. Kotijoukkue teki erässä syöttövirheitä ja hyvältäkin näyttävät hyökkäykset menivät perä perään hiuksenhienosti yli vastustajan kentästä.

Toiseen erään Helsinki Volley teki edellisistä otteluista tutun kokoonpanomuutoksen, eli vaihtoi kentälle hakkuriksi Sanni Vallinin ja passariksi Elina Lindin. Toinen erä käynnistyi ensimmäistä erää tasaisemmin. Kotijoukkueen syöttö väkevöityi ja myös verkolla tuli onnistumisia. Kotijoukkue ottikin johtoaseman ja erää edettiin Helsinki Volleyn johdolla aina erän loppupuolelle saakka. OrPo sai käännettyä pelin itselleen etenkin hyvillä syötöillä.

Kolmannen erän alku oli toisinto ensimmäisestä erästä. Annukka Paloniemen syöttövuorolla vieraat ottivat jälleen 0-7 johdon. Helsinki Volley yritti hankalan alun jälkeen kivuta rinnalle ja kavensikin OrPon johtoa neljään pisteeseen, mutta OrPo piti johtonsa ja vei erän.