Helsinki Volley hakee vapaaehtoisia naisten lentopallon Mestaruusliigan kotiottelutapahtumiin kaudelle 2021 - 2022

29.8.2021Lentopallon naisten Mestaruusliiga Helsinki Volleyn osalta alkaa 23.9.2021 Helsingissä perinteikkäällä Kisahallilla. Tule mukaan kasvattamaan pääkaupunkiseudun lentopallohuumaa hakemalla vapaaehtoiseksi kotiotteluihimme. Rakennetaan yhdessä Helsinki Volleylle onnistuneet kotiottelut ja nautitaan huippulentopallon tunnelmasta.

Haemme vapaaehtoisia seuraaviin tehtäviin:

Rakennus- ja purkutiimi                                   

Rakennus- ja purkutiimi huolehtii mm. ottelutilojen kalustamisesta, toimintakuntoon laittamisesta, somistamisesta ja kyltityksestä. Tiimi huolehtii myös otteluajan jälkeen tilojen purkamisesta ja palauttamisesta ennalleen.

Viestintä/some, mediapalvelut

Mediapalveluissa avustetaan ja palvellaan otteluista raportoivia median edustajia heidän tarpeidensa mukaan. 

Viestintätiimissä tuotetaan sisältöä tapahtuman eri viestintä- ja somekanaviin. Tehtävissä vaaditaan jonkin verran lajituntemusta ja aiempaa kokemusta tekstintuottamisesta sekä valo- ja videokuvaamisen taitoja.

Arpojen ja fanituotteiden myynti

Myyntipisteitä sijoitetaan Kisahallin B-puolen käytäväalueille 4 - 5 ja näissä myymme arpoja ja fanituotteita. Jokaiseen myyntipisteeseen toivomme saavamme asiakaspalveluhenkisiä myyjiä 2/myyntipiste.

Lipunmyynti, yleisön ohjaus, järjestysmiehet

Lipunmyyntitiimissä hoidetaan lipunmyynti yhteistyössä palveluntuottajan kanssa sekä noudettavien lippujen luovutukset asiakkaille. Samalla ohjataan yleisöä täyttämään katsomoa oikein voimassa olevien terveysturvallisten määräysten mukaisesti.

 

Toivomme, että voit osallistua vähintään kolmeen kotiotteluun, työvuoron pituus on n. 4-5 tuntia. Tarjoamme kahvia ja pientä purtavaa työvuoron aikana.

 

Lisätietoja:

Päivi Tahvanainen                      paivi.tahvana@gmail.com

Jaana Rasinen                           jaana.rasinen@orion.fi

Virpi Saari                                   vipunen6@gmail.com

 

Kiitos kiinnostuksesta vapaaehtoistehtäviä kohtaan. Olemme ilmoittautuneisiin yhteydessä!