Helsinki Volley palasi voittojen teille

16.10.2016

Joukkue iloisena voitetun ottelun jälkeen.

Helsinki Volley aloitti lentopallo-sunnuntainsa aamutreenien parissa Kisahallilla virittäytyen klo 16 koittavaa vieraspeliä varten. Valmentaja Gina kertasi peli-ilmeen merkitykstä ottelussa, ja hyvä tekeminen alkoikin jo valmistavassa treenissä. Joukkue jakaantui autoseurueisiin, lounastauko pidettiin Hämeenlinnassa, ja Orivedelle saavuttiin hyvissä ajoin.

Vastustajasta, Oriveden Ponnistuksesta, ei ollut juurikaan ennakkotietoja. Mutta se tiedettiin, että oman tekemisen täytyy parantua viime pelistä, ja kun se oma peli saadaan kulkemaan halutulla tasolla, täytyy vastustajan pelata todella hyvin tämän joukkueen voittaakseen.

Helsinki Volley nosti tasoaan – ottelu suoraan 3-0

OrPo pyristeli tosissaan vastaan ensimmäisessä erässä (21-25), jonka Helsinki Volley käänsi kuitenkin edukseen tasaisen varmalla pelaamisella. Ratkaisijoita löytyi sekä laidoista, että keskeltä. Toinen ja kolmas erä tuli Helsingille selvemmin (13-25 ja 14-25): koko joukkueen tekeminen pysyi hyvänä, torjunta-puolustus toimi jopa todella hyvin, mutta ennen kaikkea pelattiin iloisella ja hyvällä asenteella ottelun loppuun saakka.

Onnistujia oli tänään monia, ja raati valitsi parhaaksi pelaajaksi hienosti peliä levittäneen passarin, Annikan. Vastustajalta palkittiin mainion liberopelin pelannut Minna Putkisaari.

Torstaina 20.10. jo jatketaan – paikalliskamppailu klo 18:30 Kisiksellä, tervetuloa!