RaisU - Helsinki Volley 2 su 2.10

3.10.2016

Sunnuntaina Helsinki Volley 2:n kausi pyöräytettiin käyntiin Raisiossa!

Raisioon lähdettiin ajelemaan sunnuntai-aamupäivällä aurinkoisessa syyssäässä. Helsinki Volleyn saapuminen Raisioon ei varmasti jäänyt myöskään paikallisilta huomaamatta, kun kymmenpäinen äänekäs joukko lähti lämppälenkille ja -kärrynpyörille Raision urheilukentälle. Jos jokin on ollut tämän joukon vahvuus, niin se on mahtava ryhmähenki, ja sen saattelemana lähdettiinkin kauden avausmatsiin.

Ensimmäinen erä lähti käyntiin tasaisissa merkeissä. Kumpaakin joukkuetta selvästi vähän jännitti kauden ensimmäinen peli, ja helppoja virheitä tuli puolelle jos toiselle. RaisU puolusti hienosti, noukkien ylös jopa Annin ovelat lyönnit ykköskulmaan. Kotijoukkue pysyi jatkuvasti askeleen Helsinkiä edellä ja päätti erän pisteisiin 25-20.

Toisessa erässä kotijoukkueen tiukat syötöt hajottivat vastaanottoa, eikä sen vuoksi päästy oikein rakentamaan kunnollisia hyökkäyksiä. Erä oli kuitenkin lopulta melko tiukka, ja siinä nähtiin pitkiä palloja ja hienoja puolustustaisteluita. Lopulta RaisU päätyi voittamaan erän pistein 25-22.

Kolmannessa erässä, alun vastaanottovirheistä huolimatta, päästiin vauhtiin ja tsempin kautta Helsinki päätyi jopa välillä erän johtoon. RaisU ei kuitenkaan taipunut, ja käänsi kovilla hyökkäyksillä pelin voitokseen pistein 25-22, naulaten seinälle luvut 3-0.

Kuten yp Heidi totesi pukuhuoneessa, häviöstä huolimatta peli ei ollut aivan huono kauden ensimmäiseksi - onhan joukkueella vasta melko vähän yhteistä treeniä alla. Nyt on kuitenkin kauden ensimmäisen pelin jännitys jätetty taakse ja seuraava peli tuleekin jo näyttämään varsin erilaiselta! Treeneissä keskitytään saamaan erityisesti lisää tarkkuutta vastaanottoon ja räjähtävyyttä hyökkäykseen, ja seuraavaan matsiin lähdetään haastamaan Helsinki Volley 1 kotonaan Kisahallilla torstaina 20.10 kello 18.30. Nähdään siellä!